Välkommen till butiken.

NYHET - THS - Manuell Lådbock

  • 61 050 kr

Manuell Lådbock THS - Nyhet bland MAAD maskinerna. Detta maskin har flyttbara segment för prismor både för övreprisma, bockningsskena och underdelen (bord)


Dela
Artikelnummer: HST-1270/1.2

Manuell Lådbock THS


Nyhet bland MAAD maskinerna. Detta maskin har flyttbara segment för prismor både för övreprisma, bockningsskena och underdelen (bord) utan att behöva använda jobbiga nycklar, enkla klick och prismor är flyttade.

Gjord i en unik konstruktion som ger hög arbetskomfort och brett användningsområde inom ventilation samt för plåtslagerier vid speciella jobb med takluckor , kassetter, lådor eller liknande.

Standardutrustad i delade skär för överprisma och bockningsskena som man kan flytta runt och sätta ihop för det mått man behöver samt den unika lösningen av flyttbara tredje part av bockningdelen back/underdelen (bord) och allt detta är möjligt tack för enkla pinar för att låsa up övriga delar. 

Lådbocken har ett båge som ett handtag för att öppna upp överprismen men även en fotpedal och det gör skillnad och bräddar ut arbetsområden till riktig sköna nivåer.

Max överprisma öppning är 102 mm ,utrustad med 1 styck gasfjäder för överprisman  som gör att den inte faller ner i ett oväntad moment.

Maskinkomponenter är gjorda med hjälp av CNC metallfräs som garanterar att allt passar ihop till 100% och den är utförd i högkvalitativa material som garanterar hållbarhet på alla nivåer.

Stabil och massiv konstruktion garanterar problemfri användning och bockning av plåt upp till 0,8 mm.

 Flyttbara komponenter är i mått 30/40/50/80 samt 100mm 

 

Ni kan välja bland två (2) storlekar / arbetslängder 


THS-1000 - arbetsområde = 1000mm

THS-1250 - arbetsomrode = 1250mm


Beställningsvara ( leveranstid är 20-60 dagar )